GDPR/AVG: Nieuwe algemene voorwaarden en beleid

Voor ieder bedrijf in de EU gaat vanaf 25 mei 2018 de GDPR van kracht. In Nederland noemen wij dit de AVG: Algemene Verordening gegevensbescherming. Deze wet neemt de taken over van de Wet bescherming persoonsgegevens (wbp).

 

Privacy is belangrijk

Als klant van Edbit mag je dat ook verwachten. Privacy vinden wij bijzonder belangrijk en wij verwelkomen dit ook van harte. Helaas betekend het wel dat we je “lastig” moeten vallen met het informeren over de wijzigingen. Naar buiten toe betekend dit dat wij nieuwe algemene voorwaarden hebben en een nieuw privacy beleid. Tevens hebben wij een verwerk overeenkomst voor je klaarliggen.

 

Belangrijke wijzingen

Wij raden aan om onze nieuwe documenten te lezen. Mocht je vragen hebben over de nieuwe voorwaarden dan helpen wij je graag verder.

De volgende documenten zijn beschikbaar. 

 

Verwerkersovereenkomst

Als klant van Edbit neem je onze diensten af. Hierbij verwerken wij je persoonsgegevens voor onder andere het verwerken van de bestellingen. Lees onze verwerker overeenkomst goed door. Let op dat je zelf ook een overeenkomst nodig hebt met je eigen klanten als je gegevens verwerkt. Wij bieden enkel een platform aan waarop je applicaties kan installeren. De data verwerking die je eventueel met deze applicaties doet is onder je eigen verantwoordelijkheid.

Opmerking: Onze oorspronkelijke Algemene Voorwaarden vereisen dat er een minimum van 14 dagen is waarop de algemene voorwaarden aangekondigd worden. In verband met het fine-tunen van het nieuwe beleid is het helaas niet gelukt om dit te behalen. Daarom zal in de periode vanaf 25 mei tot en met de oorspronkelijke bedenk tijd wel de nieuwe voorwaarden gehanteerd worden gecombineerd met de oude voorwaarden. Dit houd in dat er alsnog volgens de wetgeving wordt gehandeld maar als de voorwaarden gebruikt moeten worden dan zal gekozen worden voor de voorwaarde die het meest voordelig voor de klant is. Dit betekend dat je er geen nadeel aan ondervind.